Over wollen en vilten kleden uit India

Sukhi heeft een enorm aanbod van wollen en vilten Indiase vloerkleden. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, patronen en stijlen.

over wollen en vilten kleden uit India-sukhi

Indiase kleden op maat

De vloerkleden worden met de hand gemaakt door ambachtelijke kledenmakers. Ze doen er enkele weken over om de kleden te knopen. Op maat. Zodat je de kleden ook in verschillende designs en maten kunt bestellen.

Controle

Sukhi tapijten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit garen en wol. Voordat het kleed bij jou in huis komt, is het uitvoerig gecontroleerd op foutjes. We zijn niet voor niets marktleider van handgeweven vloerkleden uit India.

Waarom een handgeweven vloerkleed uit India?

Als je een handgeweven vloerkleed koopt, haal je iets unieks in huis. Er is geen ander van. Onze Indiase kleden gaan bovendien wel generaties lang mee. Je geeft het door als een stuk erfgoed.

1. Vilten blaadjes kleden

Sukhi vilten blaadjes kleden zijn schitterend en passen goed bij moderne designtrends. Ze zijn zeer luxe en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Ideaal als decoratie van je interieur.

Vilten blaadjes

Onze kledenmakers in India knopen de vloerkleden met de hand. Daarvoor gebruiken ze enorm veel vilten blaadjes van Nieuw-Zeelandse wol. Een heel verfijnd en elegant proces.

Wol en garen

De rijke textuur van het kleed wordt bepaald door de hoge kwaliteit wol en garen. Deze worden handmatig geselecteerd door ons team. Dan weten we zeker dat de materialen voldoen aan de eisen van de ontwerpers.

Warm en stevig

Vilt is een van de eerste stoffen die de mens heeft gebruikt. En het is nog steeds een populaire stof. Het xeeft een bijzondere schoonheid, warmte en stevigheid. En het is absoluut een milieuvriendelijk materiaal.

vilten-blaadjes-kleden

2. Vervilte wollen draden kleden

Vervilte wollen draden vloerkleden worden gemaakt van gevilte wol uit Nieuw-Zeeland. De kleden zien eruit alsof er allemaal kleurige keitjes op liggen. Dat komt omdat het kleed bestaat uit dikke banen van vilt. Vilt neemt de helft van de verf op waardoor je diepe kleuren krijgt.

Passie en liefde

De kleden worden in India gemaakt. Daar werken ambachtelijke kledenmakers wekenlang aan één kleed. Met passie en liefde knopen ze de vilt garen aan elkaar tot een schitterend vloerkleed.

Modern en klassiek

Kies uit vijf unieke kleurencombinaties. Voor elke omgeving vind je wel een passend kleed. Voor zowel moderne als klassieke interieurs. Door de dichte poolzetting en de rijke kleuren fleuren ze elke ruimte op. En ze voelen heerlijk zacht aan onder je voeten.

vervilte-wollen-draden-kleden

3. Stenen kleden

Het lijken grote kiezels maar het zijn wollen bollen. Deze originele ‘stenen’ vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol. En alleen de hoogste kwaliteit uit Nieuw-Zeeland.

Kiezelstranden

De vloerkleden zijn net echte kiezelstranden. Maar als je erover loopt voel je hoe zacht en warm ze zijn. Je haalt een prachtig stukje natuur in huis. Heel spannend voor je interieur.

Tinten grijs

De ‘stenen’ hebben prachtige tinten grijs, bruin en wit. Ze combineren dan ook ideaal in kamers met neutrale kleuren. Ze hebben een complexe structuur met veel diepte. En iedereen wil ze aanraken om te kijken of het echte stenen zijn.

stenen-kleden-sukhi

4. Hoogpolige wollen lus kleden

Wollen lus vloerkleden geven een heerlijk warm en zacht gevoel aan je voeten. En ze zijn zeer duurzaam. Ze zijn prima bestand tegen dagelijks gebruik.

Strakke bobbels

Wollen lus vloerkleden zijn gemaakt van gevilte wol uit Nieuw-Zeeland. Dikke banen van vilt worden strak over elkaar gevouwen. Zo krijg je een heleboel strakke bobbels waar de lusjes van gemaakt worden. Het resultaat is een zeer comfortabel vloerkleed.

Natuurlijke uitstraling

De vloerkleden zijn rechthoekig en verkrijgbaar in wit, zwart, grijs, ivoor grijs, camel en bruin. De neutrale tinten complementeren de organische, natuurlijke uitstraling van de kleden. Een wollen lus vloerkleed kun je vrijwel overal in je huis neerleggen.

wollen-lus-kleden-sukhi