• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
SUKHI
Als er iets mis is met mijn kleed, wat dan?

Elk kleed wordt met grote zorg en toewijding gemaakt. Maar het blijft mensenwerk, dus er kan een foutje in sluipen. Ondanks alle controles. Stuur ons een foto als jouw kleed niet in orde is. Dan zorgen wij voor een gepaste oplossing. We komen er altijd uit.

Als ik een vriend aanmeld bij Sukhi, wat krijg ik dan?

Wij zijn heel blij als jij je enthousiasme over Sukhi overbrengt op een vriend. Daarom belonen we jullie beide graag met € 40,-. Die kunnen jullie samen delen. Dus: als een vriend voor de eerste keer bij ons een vloerkleed koopt voor meer dan € 100,-, geven we jullie allebei een kortingsbon à € 20,-. Hoe meer hoe beter. Want als je tien vrienden aanmeldt heb je € 200,- te besteden. Hierop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Als ik niet thuis ben als het kleed wordt bezorgd, wat gebeurt er dan?

Geen punt. Wij maken een nieuwe afspraak om het kleed alsnog te bezorgen. Volgens mij heb ik de bevestigingsmail niet ontvangen… Sukhi verstuurt een bevestigingsmail op het moment dat wij jouw order ontvangen. Als je deze om een of andere reden niet hebt ontvangen, check dan eerst je spam. Misschien is de mail daarin beland. Ook niet? Neem dan contact met ons op. Dan sturen wij je alsnog een bevestiging.

Hebben jullie een showroom?

Nee. En dat is maar goed ook. Je bestelt direct bij de vakmensen. Daardoor kunnen we de prijzen laag houden en blijft er meer over voor makers.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Ja, wij hebben speciale Sukhi cadeaubonnen. Fantastisch om te geven. Leuk om te krijgen. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Hoe betaal ik Sukhi?

Je kunt op allerlei manieren betalen. Met credit cards zoals Visa, MasterCard, Discover and American Express. Maar ook via PayPal, overboeking, iDeal, BanContact Mister Cash, AfterPay, Giropay, Klarna en Sofort Banking.

Hoe lang duurt het om mijn kleed te maken?

Elk kleed wordt handmatig en speciaal voor jou gemaakt door vakmensen. Daar gaat enige tijd overheen. Wij hebben het proces zo ingericht dat het slechts 4 tot 12 weken duurt, afhankelijk van het type kleed en de afmetingen. Je kunt de verzending van je kleed volgen met je track & trace code.

Hoe lang duurt verzenden?

Nadat je kleed klaar is gaat deze onmiddellijk op transport. Dan duurt het zo’n 2 weken voordat het kleed bij jou is, afhankelijk van waar je woont. Met track & trace kun je de verzending volgen.

Is het mogelijk het verloop van mijn verzending te volgen?

Zodra je kleed gereed is ontvang je een mail met de track & trace code. Zo weet je te allen tijde waar het kleed zich bevindt tijdens de reis naar jouw huis.

Is het noodzakelijk om een onderkleed te gebruiken?

Een onderkleed kan geen kwaad voor je vloerkleed en heeft veel voordelen. Vooral op plekken waar veel gelopen wordt, is een onderkleed handig. Het houdt het kleed op z’n plek, het voorkomt glijden en onregelmatigheden. En het geeft meer vering aan het kleed. Toch zijn onderkleden niet noodzakelijk voor een Sukhi vloerkleed.

Kan ik een sample van een kleed zien?

Ja, dat kan. Bij elk kleed kan je voor een kleine vergoeding een sample bestellen.

Kan ik het afleveradres nog veranderen nadat ik de bestelling heb geplaatst?

Tot het verzenden kan je het afleveradres nog veranderen. Neem daarvoor contact met ons op. Na de verzending brengt onze transportpartner administratiekosten in rekening voor een adreswijziging.

Kan ik meer dan één kortingsbon tegelijkertijd gebruiken?

Je kunt alleen één kortingsbon per bestelling gebruiken.  

Krijg ik garantie op mijn Sukhi vloerkleed?

Ja. Op elk Sukhi vloerkleed krijg je twee jaar garantie. Daarmee ben je verzekerd tegen productiefouten van makers en materiaal gedurende twee jaar vanaf de aankoopdatum. Wij repareren of vervangen het kleed kosteloos. Gewone slijtage valt niet onder de garantie. Neem contact met ons op om een schadeclaim, die onder de garantie valt, te melden.

Kun je me helpen met het plaatsen van een bestelling?

Jazeker. Onze interieurontwerpers helpen je graag en kosteloos bij het maken van de juiste keuze. Mail ons voor vragen en ideeën.

Mi piacerebbe condividere con voiuna foto della mia stanza, così che possiate suggerirmi la scelta migliore per il tappeto. Posso farlo?

Ci piacerebbe che tu ci inviassi una foto. In questo modo, i nostri designer possono consigliarti il tappeto migliore. Il nostro team di design è qui ogni volta che hai bisogno di noi. Ci piacerebbe molto mettere a tua disposizionela nostra competenza. Non vediamo l'ora di visualizzare le tue foto.

Moet ik rekening houden met zaken zoals invoerrechten en belastingen?

Nee hoor. Sukhi regelt alle douanezaken. Mocht je ten onrechte toch invoerbelasting moeten betalen, laat het ons weten. Dan vergoeden wij het bedrag.

Rekent Sukhi verzendkosten?
Verkopen jullie ook in grote partijen?

Ja, wij leveren ook grote hoeveelheden kleden. Neem contact op met ons trade team voor meer informatie over onze mogelijkheden voor grote leveringen.

Waar bezorgt Sukhi?

Overal in de wereld. Sukhi kent geen grenzen.

Waarom zijn er kleine imperfecties of verschillen in afmetingen in mijn vloerkleed?

Alle Sukhi vloerkleden worden met de hand gemaakt door vakkundige en zeer ervaren kledenmakers. Het werk is zeer arbeidsintensief en er werken verschillende vakmensen aan één kleed. Dat kan leiden tot kleine verschillen. Zo kunnen vloerkleden afwijkingen van maximaal 3% in afmetingen hebben. Dat komt door de verschillende technieken die de makers hanteren. Bovendien is elk vloerkleed uniek, omdat ze met de hand zijn gemaakt. Ook het scheren gebeurt handmatig en geeft onvermijdelijke, kleine onregelmatigheden. Geen foutjes, het maakt het kleed juist uniek. Geen twee Sukhi kleden zijn dan ook gelijk. Gelukkig maar.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn kleed? [Ons beleid voor retouren en terugbetalingen]

Jouw geluk staat voorop. Dus als je niet blij bent met het kleed, stuur ‘m dan binnen 14 dagen terug en wij vergoeden het bedrag. Maatwerk en outlet kleden kunnen alleen worden geretourneerd bij kwaliteitsgebreken.

Wat doe ik als ik wel een vriend heb aangemeld maar geen kortingsbon heb gekregen?

Nadat een vriend een aankoop heeft gedaan vanaf € 100,- sturen wij je een e-mail met een kortingsbon ter waarde van € 20,- per e-mail. Heb je die niet ontvangen, check dan je spam box of neem contact met ons op. Dan zorgen wij alsnog dat je je welverdiende kortingsbon krijgt.

Werken jullie samen met interieurontwerpers, architecten en stylisten?

Wij werken graag samen met professionele designers op elk gebied van interieur. Behoor jij daartoe? Lees hier meer.

Rekent Sukhi verzendkosten?