• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
WOOL_AND_FELT_RUGS_FROM_INDIA
Hoe herken je een hoge kwaliteit vloerkleed?

Er zijn veel vloerkleden op de markt met evenveel verschillen in kwaliteit. Wij hebben een paar tips om zeker te zijn van een hoge kwaliteit: 1. De kwaliteit van de materialen vinden wij het allerbelangrijkste. Wij houden van materialen als bamboe zijde en de beste wol uit Nieuw-Zeeland. 2. Let op het aantal knopen in het vloerkleed. De regel is: hoe meer knopen, hoe hoger de kwaliteit. 3. Zorg dat het kleed altijd handmatig is gemaakt door vakmensen. Machine gemaakte kleden zijn zelden van een hoge kwaliteit. Ze zijn weliswaar vaak goedkoper, maar gaan meestal niet lang mee.

Hoe meet ik het juiste formaat vloerkleed?

Het komt wel eens voor dat klanten een te klein vloerkleed bestellen. Of dat ze een vloerkleed kopen voor hun eetkamer en vergeten om voldoende ruimte voor de stoelen mee te nemen in de maten. Meet daarom royaal. Kijk bijvoorbeeld hoe de grootste maat in jouw kamer past. En de kleinste. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op en wij geven je graag kosteloos ideeën en inspiratie.

Ik heb kinderen en huisdieren. Is een vloerkleed wel een goed idee?

Wollen vloerkleden zijn heel stevig. De polen zijn dicht op elkaar geknoopt. Het is vrijwel onmogelijk dat uw kinderen of huisdieren het kleed gemakkelijk kunnen vernielen.

Ik heb zelf een ontwerp waarvan ik graag een Oosters vloerkleed zou laten maken. Kan Sukhi zo’n kleed maken?

Uiteraard. Ons team is dol op het uitvoeren van nieuwe ontwerpen. Wij kunnen vrijwel elk type vloerkleed voor je maken. Je kunt zelf de kleuren, afmetingen, ontwerp en veel meer bepalen. Stuur je ontwerp en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen jullie de moderne Oosterse vloerkleden ook in andere kwaliteitsniveaus (KSPI) maken?

Jazeker. Neem contact op voor details. We kunnen je er alles over vertellen.

Wordt mijn vloerkleed lichter van kleur?

Sukhi’s materialen en verf zijn van de hoogste kwaliteit. De garen worden vele keren geverfd. Na het weven wordt het kleed ook nog eens enkele keren gewassen. Op deze manier weten we zeker dat de kleuren niet snel vervagen.

Zijn jullie vloerkleden kinderarbeid-vrij?

Jazeker. Al onze kledenmakers zijn volwassen vakmensen die van ons een eerlijk loon ontvangen voor hun werk. Zodat ze hun kinderen naar school kunnen sturen.