• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
Interieurontwerpers en architecten

Sukhi voor interieurontwerpers en architecten

Welkom bij Sukhi. Ben je een interieurontwerper of architect en op zoek naar iets moois voor je klant? Wij helpen graag om invulling te geven aan jouw visie.

interieurontwerpers en architecten-sukhi

Extra korting

Sukhi werkt nauw samen met interieurontwerpers en architecten. Een goede samenwerking vinden wij veel waard. Zo bieden wij een extra korting van 10% bij aankopen van meer dan € 500,-. En als je gratis een kleurentabel of sample nodig hebt, dan sturen wij ze graag op.

Design ondersteuning

Je kunt altijd rekenen op onze expertise en ondersteuning. Onze textielontwerpers denken graag met je mee om jouw interieurontwerp tot leven te laten komen. In welke omgeving dan ook.

Puur maatwerk

Wij maken kleden precies op maat, stijl en kleur. En daarin gaan we ver. We bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden om het kleed te maken dat precies bij jouw ontwerp past. We hebben vele creaties ontwikkeld voor exclusieve villa’s, hotels en restaurants. Met onze kleden weet je zeker dat je de verwachtingen van je klanten overstijgt.

interieurontwerpers en architecten

Laat je inspireren

Kijk eens op onze inspiratiepagina voor een compleet beeld van onze mogelijkheden. Mail ons voor meer informatie of ondersteuning. Let op: we verlenen geen kortingen met terugwerkende kracht op aankopen die voorafgaand aan de goedkeuring zijn gedaan.