Kalpana

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Winkelprijs: € 520,00

Onze prijs: € 390,00

Uitverkoop: € 260,00

+ gratis verzending

Beschrijving

Details

Het Kalpana gebreid wollen vloerkleed is schitterend en comfortabel. Het is een uitzonderlijk voorbeeld van vakmanschap, talent en hoge kwaliteit materialen. Dat gaat allemaal in een Sukhi vloerkleed.

Bekijk de afwisselende blauwe en witte patronen. Ze komen een beetje korrelig over. Van een afstand zien ze er nog spectaculairder uit. Kalpana is levendig en toch elegant. Het verandert elke kamer in een handomdraai.

Als je de Kalpana aanraakt voel je onmiddellijk waar we het over hebben. Er gaat enorm veel vakmanschap en kwaliteit in elk vloerkleed.

De Kalpana is strak geweven en toch indrukwekkend zacht. Wol is het natuurlijke materiaal voor een vloerkleed. En dit kleed brengt wol naar een heel nieuw niveau!

De Kalpana is een vloerkleed van wereldklasse. Het gaat je nooit vervelen om je handen over het prachtige oppervlakte te laten glijden.

Type:Gebreide wollen vloerkleden
Materiaal:100% Wol uit New Zeeland
Techniek: Handgemaakt
Productietijd:Ongeveer 4 weken
Oorsprong:Nepal
Hoogte:2 cm
Vragen?:[email protected]

Over gebreide wollen vloerkleden

Over gebreide wollen vloerkleden

Ben je op zoek naar iets superzacht en gezellig? Kies dan voor onze grove wollen vloerkleden en gebreide wollen vloerkleden. Die zijn gemaakt van het beste en zachtste wol uit Nieuw-Zeeland. Deze vloerkleden zijn vooral populair omdat ze zo bijzonder zijn. Heel onderscheidend. Gemaakt volgens traditionele techniek. Daardoor gaan de kleden lang mee. En zijn ze helemaal ‘hygge’.
Lees meer: