• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
Over bolletjeskleden

Ontdek onze bolletjeskleden

Op zoek naar een exclusief vilten bolletjeskleed? Onze schitterende bolletjeskleden worden gemaakt door echte vakmensen in Nepal. Wij geven ze een etalage via deze website. Zodat de hele wereld deze prachtige kunstwerken kan ontdekken. En daar zijn we trots op.

 

over bolletjeskleden

Met liefde gemaakt

Elk kleed bestaat uit duizenden bolletjes. Daarmee kun je eindeloos variëren. Kies uit ronde of rechthoekige kleden in allerlei kleuren. Elk kleed is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt van 100% nieuwe en pure wol. Rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland.

 

De Sukhi aanpak

Als je een bolletjeskleed koopt bij Sukhi, dan weet je zeker dat je rechtstreeks van de vakmensen koopt. Wij hebben tussenpersonen en dure winkels geschrapt. Eén op één. Daardoor zijn onze prijzen stukken lager dan elders.

Fair trade, wel zo eerlijk

In Nepal werken we met twee ateliers waarin vakmensen jouw kleed maken. Precies zoals zij het gewend zijn en tegen een goede betaling. Ze verdienen ongeveer twee tot drie keer meer dan het gemiddelde salaris in die regio. Een kwestie van fair trade. Geloven we heilig in.

team-voelde-ball-tapijt-sukhi

Beter bestaan

Het team in Nepal bestaat voornamelijk uit vrouwen met elk een eigen verhaal. Door de verkoop van hun bolletjeskleden is het ons gelukt om hen een goed bestaan te bieden. Terwijl ze hun passie volop in hun werk kwijt kunnen.

 

Maak kennis met Hira, Rita en Mina

Onze trots in Nepal. Bekijk de filmpjes en ontdek de makers van jouw kleed. Luister naar hun verhalen en zie hoe jouw kleed het leven van Hira, Rita en Mina beter maakt.

 

Wij waren op slag verliefd op het vakwerk en de traditie achter de bolletjeskleden. Het is onze missie om de kleden voor de eeuwigheid te bewaren. Je merkt vanzelf wel waarom…