• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
Over onze outlet kleden

Eigenlijk gaan onze kleden nooit in de outlet. Maar soms moet je wel opruimen om plek te maken voor een nieuwe collectie. En als we onze kleden afprijzen, dan gaan ze hard. Dus wees er snel bij!

Outlet met hoge kwaliteit

Outlet, dus een lage prijs. Maar de kwaliteit blijft uitzonderlijk hoog. Zoals je van ons gewend bent. Al onze vloerkleden worden met de hand gemaakt door vakmensen in India, Marrokko, Nepal en Turkije. Alleen met de beste materialen zoals 100% wol uit Nieuw-Zeeland.

Volgens eeuwenoude traditie

Onze kleden zijn authentiek, gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Zo houden we de kledentraditie in stand en zorgen we ervoor dat de makers een goed inkomen krijgen. Vaak werken ze vanuit hun eigen huis.

Een echt Sukhi kleed voor een superlage prijs

Sukhi kleden gaan generaties lang mee. En met onze outlet kan je ze nu kopen voor een fractie van de normale prijs. Zo kan iedereen genieten van onze prachtige vloerkleden.

Altijd lage prijzen

Sukhi kleden komen rechtstreeks van de makers. Daardoor besparen we maar liefst 60% op de gebruikelijke verkoopprijs. Onze prijzen zijn daarom altijd laag. Want de besparing gaat regelrecht naar jou.

Snelle levering

Onze outlet kleden kunnen we nog sneller leveren dan normaal. Want deze hebben we op voorraad. Je bestelt ze. Wij doen ze binnen een week op transport. Jij hebt ze binnen enkele dagen in huis. Tenminste, als je snel bent, want het gaat hard met de outlet en het is maar voor een korte tijd…

Liefde voor het vak

Onze kledenmakers maken de kleden met liefde voor hun vak. Dat merk je. Hun passie straalt van de kleden af. Het brengt leven in welke kamer je de kleden ook plaatst. Kies je Sukhi outlet kleed vandaag nog. En geeft je huis authentieke kwaliteit en pracht.