• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
Over Sukhi

In Nepal betekent Sukhi ‘happy’.

Wat maakt ons happy? Dat we hele mooie handgemaakte kleden van de hoogste kwaliteit mogen maken! Daarmee houden we een eeuwenoude traditie in vakwerk in stand. Met waardigheid en respect voor de vakmensen.

about-sukhi

Ook happy voor jou

Jij speelt ook een belangrijke rol. Want als je voor een Sukhi kleed kiest, dan hou je een geweldige traditie in ere.En je krijgt er veel geluk voor terug. Want elk kleed tovert een glimlach op het gezicht van de nieuwe eigenaar.

Happy vakwerk

Over de hele wereld helpen wij vakmensen om hun tradities te bewaren.Handgemaakte kleden is hun kunst op zich. Met een grote betekenis en een geschiedenis die heel ver terug gaat. Uiteraard gebruiken we nooit machines. Want dat is niet volgens de nobele traditie van kleden maken.Voor ons alleen puur handwerk.

Happy werkers

Onze vakmensen ontvangen een eerlijk loon. We zijn trots op ze en we behandelen ze met groot respect. Zo helpen we ze om verder te komen in hun leven. Weet je waar de namen van de kleden vandaan komen? Van de makers, uiteraard.

Happy lage prijzen

Wij werken rechtstreeks met de makers van de kleden. Daar komt niemand tussen. En dat scheelt. Geen tussenhandel, opslagruimte en winkels. Dus stukken lagere prijzen voor de kleden. En daar word jij weer happy van.

about-sukhi-nepal

Happy om wat van je te horen

Als je vragen, verzoekjes of feedback hebt, laat het ons weten! Neem contact met ons op. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Met happy groet!
Het Sukhi team