Rachana

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Winkelprijs: € 520,00

Onze prijs: € 390,00

Uitverkoop: € 260,00

+ gratis verzending

Beschrijving

Details

Onze grijze Rachana heeft een verborgen complexiteit. Als je voorbij het grijze uiterlijk kijkt, zie je de ware intrige van dit prachtig gebreid wollen vloerkleed.

De dikke en toch subtiele Rachana is een genot om aan te raken. Het is geweven van de beste Nieuw-Zeelandse wol. Rachana heeft een compromisloze hoge kwaliteit. Als je er met je hand er overheen gaat dan voel je de charme onmiddellijk.

Bij Sukhi staat originaliteit voorop. Wij stimuleren onze kledenmakers om gedurfde kleden te maken. Ze zijn creatief met hun kleurgebruik, weefsels en patronen. Zo maken ze hun unieke kunstwerken. Van elk Sukhi kleed is er geen tweede.

Type:Gebreide wollen vloerkleden
Materiaal:100% Wol uit New Zeeland
Techniek: Handgemaakt
Productietijd:Ongeveer 4 weken
Oorsprong:Nepal
Hoogte:2 cm
Vragen?:[email protected]

Over gebreide wollen vloerkleden

Over gebreide wollen vloerkleden

Ben je op zoek naar iets superzacht en gezellig? Kies dan voor onze grove wollen vloerkleden en gebreide wollen vloerkleden. Die zijn gemaakt van het beste en zachtste wol uit Nieuw-Zeeland. Deze vloerkleden zijn vooral populair omdat ze zo bijzonder zijn. Heel onderscheidend. Gemaakt volgens traditionele techniek. Daardoor gaan de kleden lang mee. En zijn ze helemaal ‘hygge’.
Lees meer: