Radhika

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Winkelprijs: € 520,00

Onze prijs: € 390,00

Uitverkoop: € 260,00

+ gratis verzending

Beschrijving

Details

Dit handgebreide wollen vloerkleed heeft een speciale kleur, precies tussen wit en de kleur van eischaal. Een kleur die overal bij past. Zoek je een elegant vloerkleed dat er altijd schoon uitziet? Neem dan onze Radhika.

Wij zijn dol op onze vloerkleden en dat delen we graag met jou. Voor onze Radhika hebben we pluche, zachte wol uit Nieuw-Zeeland gebruikt. Daarmee krijg je een vloerkleed dat altijd een genot is om aan te raken. Een kleed vol warmte en gezelligheid.

Onze vakmensen krijgen loon dat vele malen hoger is dan het regionale gemiddelde. Ze werken onder de beste arbeidsomstandigheden. Want wij hechten veel waarde aan onze kledenmakers. Zodat jij alleen het beste vloerkleed in huis haalt.

Type:Gebreide wollen vloerkleden
Materiaal:100% Wol uit New Zeeland
Techniek: Handgemaakt
Productietijd:Ongeveer 4 weken
Oorsprong:Nepal
Hoogte:2 cm
Vragen?:[email protected]

Over gebreide wollen vloerkleden

Over gebreide wollen vloerkleden

Ben je op zoek naar iets superzacht en gezellig? Kies dan voor onze grove wollen vloerkleden en gebreide wollen vloerkleden. Die zijn gemaakt van het beste en zachtste wol uit Nieuw-Zeeland. Deze vloerkleden zijn vooral populair omdat ze zo bijzonder zijn. Heel onderscheidend. Gemaakt volgens traditionele techniek. Daardoor gaan de kleden lang mee. En zijn ze helemaal ‘hygge’.
Lees meer: