• SUKHI
  • HELP
  • Account
  • Verlanglijst
  • WAGEN
  • INSPIRATIE
Sukhi kwaliteit

Bij Sukhi gaat het niet alleen maar om uiterlijk vertoon. Wij gaan dieper dan dat. Wij maken kleden die je je leven lang koestert. En het zijn vooral de materialen, technieken en tradities die onze kleden zo bijzonder maken. bolletjeskleed-afvalmateriaal-goedkoop-minder-kwaliteit-sukhi

Onze materialen

Onze vakmensen gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen. Pure wol, zonder toxische of allergene stoffen. Zoals onze vilten bolletjeskleden. Die maken we van 100% pure wol uit Nieuw-Zeeland. Met één kleur per bolletje. Zodat onze vloerkleden de tand des tijds makkelijk doorstaan.

rond-bolletjeskleed-afvalmateriaal-goedkoop-minder-kwaliteit-sukhi

Integer

Sommige kledenmakers gaan korter door de bocht dan wij. Helaas. Het komt voor dat ze vilten bolletjes vullen met afvalmateriaal. Sommigen maken Beni Ouarain vloerkleden zelfs met 50% minder knopen. Daarmee verlagen ze kosten, maar de kwaliteit heeft er beslist onder te lijden. Er zijn heel veel mogelijkheden om goedkoper te produceren ten koste van de kwaliteit. Wij doen daar niet aan. Het verschil is op website foto’s vaak moeilijk te zien. Pas als het in huis is merk je wat een mindere kwaliteit vloerkleed met je interieur doet.

beni-ouarain-kleed-pure-wol-kwaliteit

Authentiek

Wij verkopen alleen originele kleden, gemaakt volgens traditie en zuiver vakmanschap. Helaas zijn er ook gekopieerde kleden, van lage kwaliteit op de markt. Deze komen uit landen als China. Wij geloven in traditie. Onze Berberkleden komen dan ook rechtstreeks uit het Atlasgebergte in Marokko. Ze zijn vernoemd naar de Beni Ouarain stam die deze kleden maken. Onze vilten bolletjeskleden komen altijd rechtstreeks uit Nepal.

beni-ouarain-kleed-knopen-kwaliteit

Topkwaliteit

Veel van onze vakmensen werken vanuit huis. Wij ondersteunen ze uitvoerig met trainingen. Voordat een vloerkleed wordt verscheept, krijgt het eerst een kwaliteitscheck. Dan weten we zeker dat je het beste vloerkleed krijgt.

controle-bolletjeskleed-beste-kwaliteit-sukhi